Diverse

Fotografiile tip selfie au devenit o banalitate pe reţelele de socializare, iar unii sunt în stare de orice pentru a obţine un selfie care să atragă miile de aprecieri. Acelaşi lucru l-a încercat şi o vizitatoare a galeriei de artă 14th Factory din Los Angeles atunci când a încercat să obţină cel mai bun unghi.

Aceasta s-a aşezat într-o poziţie dificilă fără a avea prea mult echilibru, iar într-un moment de neatenţie a dărâmat un piedestal care aflându-se foarte aproape de un altul, a creat un efect de domino ce a dus la dărâmarea a 10 astfel de piedestaluri pe care se aflau sculpturi foarte preţioase produse din aur şi marmură.

Din cele 10 sculpturi în formă de coroană, 3 au fost distruse în totalitate, iar restul vor putea fi reparate cu costuri semnificative. Conform galeriei de artă paguba produsă de banalul selfie se ridică la aproximativ 200.000 dolari, însă se pare că toate sculpturile erau asigurate (noroc pentru vizitatoarea problemă).

Evenimentul are loc la secunda 13 şi se poate vedea undeva în dreapta sus a filmării:

Sursa: theguardian.com

Categorii: diverse
Tag-uri: pagubaselfie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.