Software

Un tânăr de 13 ani a realizat o aplicaţie foarte utilă pentru toţi cei care au nevoie de un spital sau de un doctor din Bucureşti. “Bucharest Hospitals” oferă informaţii despre spitalele şi medicii din Capitală, iar utilizatorii pot lăsa recenzii în funcţie de experienţa avută cu respectivele instituţii / persoane medicale. Aplicaţia include şi un buton de urgenţă care apelează imediat 112.

Tânărul se numeşte Alexandru Tălnici şi este pasionat de informatică: “Lucrez cu Adobe Premier si Sony Vegas. Nu mi-a fost foarte greu, deoarece am urmat tutoriale de pe youtube şi cărţi de specialitate. Atât. Singurele mele surse”. Aplicaţia îţi oferă şi informaţii utile precum numere de telefon sau trasee prin intermediul Google Maps.

Cu “Bucharest Hospitals” Alexandru a luat medalia de argint la concursul internaţional InfoMatrix 2017, fiind şi singurul participant care nu a avut un profesor coordonator. Cei interesaţi pot instala aplicaţia de aici.

Am instalat şi eu Bucharest Hospitals, iar câteva capturi de ecran le puteţi găsi mai jos. Trebuie să recunosc că nu am găsit informaţii legate de doctori, doar de spitale. În fine. Cu o susţinere consistentă din spate, această aplicaţie poate deveni extrem de utilă pentru cei aflaţi în căutarea de medici şi spitale bune. Alexandru a avut o idee interesantă care trebuie dezvoltată.

Sursa: digi24.ro

Categorii: software

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.