Telefoane Mobile

În ziua de Crăciun un utilizator a încercat să facă un ban mai puţin cinstit scoţând la vânzare un prototip de OnePlus 9. Pentru acest device respectivul a încercat să obţină 3000 de dolari.

Pentru a susţine veridicitatea informaţiilor, a publicat şi imagini detaliate cu terminalul. Prea detaliate aş spune, mai ales că a pus o fotografie cu datele software ale smartphone-ului, inclusiv number ID-ul telefonului. Acesta este unic, iar în consecinţă OnePlus a putut afla în câţiva paşi de unde a apărut această scurgere destul de seriosă, iar eBay a fost sesizat pentru a închide anunţul de vânzare.

Se pare că cel care a făcut rost de acest prototip este aceeaşi persoană ce a furnizat în exclusivitate pentru phonearena.com primele imagini cu OnePlus 9. Acest lucru se întâmpla pe 12 decembrie.

Foarte probabil după ce a făcut ceva valuri cu fotografiile sale, sursa a vândut prototipul unei persoane ce nu prea le are cu tehnologia. Încercarea acesteia de obţine cei 3000 de dolari a fost aproape lamentabilă.

Sursa: twitter.com/MishaalRahman

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.