Accesorii inteligente

Veste bună pentru cei ce folosesc Samsung GALAXY S10, S10 Plus sau S10e și își doresc cel mai nou software.

A început update-ul spre Android 10 în versiunea stabilă. Pe GSMarena se punctează faptul că update-ul OTA a sosit în Germania de câteva zile, iar în ultimele ore au fost trimise notificările OTA în Coreea de Sud și Panama (Coreea de Sud să zicem că înțeleg de ce se află în pole position).

Recomandare?

Faceți o verificare în secțiunea update software din setări și cine știe, poate aveți o surpriză plăcută și treceți pe Android 10 cu One UI 2.

În Marea Britanie, Spania și Polonia cei ce au participat în etapa beta de testare au primit notificare spre a face trecerea spre versiunea stabilă. Teoretic, până la sfârșit de an sau maxim în ianuarie 2020 și GALAXY S10, S10e și S10 Plus din România vor primi update-ul software.

Printre noutățile aduse de One UI 2 dezvoltat pe Android 10?

  • noile gesturi de tip swipe pentru control al interfeței ce au debutat alături de Android 10;
  • Device Care cu meniu simplificat;
  • posibilitatea de a seta o limită la care să funcționeze încărcare wireless;
  • coș de gunoi și pentru contacte, nu doar pentru galeria de imagini (cine știe, te răzgândești în ce privește numărul respectiv și  așa ai de unde să-l recuperezi);
  • opțiuni noi de afișare pentru cititorul de amprentă.

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.