Smartphone

Începem să folosim telefonul mobil din ce în ce mai mult și asta mai ales de când am făcut pasul spre telefonul inteligent – smartphone. Vodafone, Cinemagia și Grand Cinema Digiplex ne fac o surpriză plăcută și aduc un serviciu prin intermediul căruia puteți rezerva biletele la cinematograf direct din aplicația Cinemagia sau din versiunea mobilă a site-ului. 

Costul biletului – identic cu cel practicat de către cinematograf – va fi dedus din creditul cartelei Vodafone sau va sosi pe factură când se emite lunar. Aplicația Cinemagia poate fi instalată pe telefoanele cu iOS, Android, Symbian și s-a spus că Windows Phone va urma cât de curând.

Pentru accesul în sala de cinema nu trebuie decât să scaneze codul biletului de pe ecranul telefonului mobil pe cele două dispozitive dedicate. Primul cinematograf în care poți rezerva biletele în acest mod este Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, iar dacă va fi un succes bănuiesc că vor urma parteneriate și cu alte cinematografe.

Odată cu lansarea serviciului de cumpărare a biletelor în aplicație, Cinemagia face pasul către o experiență completă oferită consumatorului de cinema. Plata biletului direct pe factura Vodafone, posibilitatea achiziționării acestuia cu până la 5 minute înainte de începerea filmului și accesul imediat în sala de cinema prin simpla scanare a biletului de pe ecranului telefonului mobil justifică pe deplin efortul depus de Cinemagia alături de Grand Cinema Digiplex și Vodafone“, a declarat Alexandru Iosef, Marketing Manager, iMedia.

Prin susținerea parteneriatului cu Cinemagia, continuăm strategia de a promova aplicațiile relevante pentru utilizatori și de a sprijini, în același timp, comunitatea locală a dezvoltatorilor. Cu noua opțiune de plată a biletului direct din aplicație, utilizatorii nu doar că nu mai sunt nevoiți să facă un drum la cinematograf pentru a achiziționa biletele, dar beneficiază și de avantajele unei plați direct din creditul disponibil, sau prin intermediul facturii Vodafone“, a declarat Dragoș Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Ne bucurăm foarte mult de faptul că împreună cu Cinemagia și cu sprijinul Vodafone dezvoltăm acest proiect inovator care se lansează astăzi în România. Pe viitor, vom continua să încurajăm creativitatea și inovația, așa cum am facut și până acum consacrându-ne ca pionieri pe piața de entertainment“, a declarat John Younis, Entertainment & Business Unit General Manager, Băneasa Developments.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.