Telefoane Mobile

Pe 12 septembrie, Apple îşi va prezenta noua generaţie de iPhone-uri. Ştim că vor fi 3 la număr, însă nu se cunosc denumirile exacte ale device-urilor. Se vehiculează mai multe opţiuni, cele mai sigure dintre ele fiind iPhone 9, iPhone Xs şi iPhone Xs Max.

Cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială aflăm una dintre surprizele majore pregătită de compania americană. Operatorul China Telecom a postat un teaser pe pagina sa de Facebook prin care se indică existenţa unei versiuni de iPhone 2018 cu conectivitate dual-sim.

Nu ştim dacă toate modelele vor fi dual-sim sau dacă vor exista anumite versiuni, cert este că la mai bine de 11 ani de la lansarea primului iPhone vom vedea în piaţă primul exemplar ce va permite utilizarea a două cartele simultan.

Personal, cunosc mulţi fani Apple care simt nevoia unui device dual-sim şi oricât de ironic ar suna, acest upgrade chiar era necesar.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.