Arhiva-Telecomunicatii

Probabil că aţi văzut noua reclamă a celor de la UPC în care Horia Brenciu şi Mihai Leu încearcă şi reuşesc să ajungă cu o maşină de curse la o viteză de peste 150 Mbps (lucru strict legat de viteza internetului). Iată că începând cu data de 1 octombrie aceste noi servicii de internet au fost lansate în oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Ploieşti şi Timişoara, urmând să fie lansate în 2013 şi în celelalte oraşe ale ţării. Un astfel de abonament cu viteze de până la 150 Mbps (viteza de upload va rămâne la nivelul de 6 Mbps) va ajunge să coste până la 89 de lei / lunar.

UPC a mai anunţat şi introducerea canalelor HD în toate abonamentele de televiziune digitală. Acestea variază de la 3 până la 10 posturi HD, iar clienţii care doresc mai multe pot ajunge la un număr maxim de 17 programe HD. De asemenea, pentru că românul a rămas fidel televiziunii, operatorul a anunţat extinderea grilei de televiziune digitală cu noi canale: 3 cu documentare (Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature), 2 cu filme (TV 1000 şi Sundance) şi 1 pentru copii (KidsCo). Toate acestea sunt disponibile în cadrul abonamentului Maxim HD.

Sursa: upc.ro

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.