Diverse

UPC România a lansat propria rețea Wi-Free. Este un concept care a prins în alte țări și a fost adoptat și pe plan local. Wi-Free reprezintă o rețea de hotspot-uri ce se folosește de modem-urile UPC instalate în casele clienților. Este necesar un acord în prealabil și o înregistrare cu user și parolă.

UPC asigură pe fiecare participant că nu este afectată rețeaua wireless privată, se oferă acces la maxim 5 clienți conectați în mod concomitent, iar lărgimea de bandă se oprește la 10 Mbps astfel încât download-ul și upload-ul celui care a dat share la rețea nu este afectat.

Acoperirea UPC Wi-Free ar fi de ordinul a sute de mii de hotspot-uri în România, dar și în statele europene în care activează Liberty Global.

Ați da share la rețeaua Wi-Fi de acasă?

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.