Smartphone

Acum se știe și data din care va fi disponibil și anume din 12 ianuarie 2012. Data pare a fi aleasă spre a avea o conotație aparte – 12.01.2012. Sunt trei perechi de 12. :)

ASUS Transformer Prime este prima tabletă quad-core din lume și de mâine s-ar putea să o primesc și eu pentru o recenzie pe gadget.ro. În România urmează a fi disponibilă în zilele următoare la un preț situat la 2.799 lei pentru versiunea ce include 32 GB spațiu de stocare și tastatură de tip dock cu rol în creșterea autonomiei și nu numai.

S-a făcut mare caz și de faptul că partea de bootare pe Transformer Prime este blocată și nu se pot instala flash custom ROM-uri. Amu spus că se pregătește un tool, un soft prin care să poate fi instalate și aceste ROM-uri distincte, dar se va pierde garanția și accesul la unele servicii Google ce presupun închirierea de servicii legate de video.

Au încercat să explice și problemele legate de GPS și au spus că s-ar datora corpului de metal din care este fabricată tabletă. GPS-ul integrat nu este profesional și poate fi influențat de vreme sau de geometria construcțiilor din imediata apropiere.

Concluzia: Android 4.0 ICS pe ASUS Transformer Prime din 12.01.2012. 

Sursa: ASUS