Software

Mai multe telefoane cu Android au primit update la versiunea 4.4 KitKat. Este o veste bună pentru cei care s-au aventurat să cumpere aceste modele.

1. Alcatel Idol X+;

Alcatel-Idol-X-Plus-BoomBand

Nu este importat oficial în România și știu din rubrica de comentarii câteva persoane care s-au încumetat să-l cumpere direct din China. Update-ul sosește OTA / over-the-air. Primește direct Android 4.4.4 KitKat și sunt cuprinse toate smartphone-urile Idol X+ comercializate global.

Despre actualizarea de software s-a scris pentru prima dată pe pagina Alcatel din India. Cei care dețin Alcatel Idol X+ ar trebui să primească o notificare în acest sens.

2. ASUS Fonepad Note FHD6;

ASUS-Fonepad-Note-FHD6-Gadget (16)

L-am testat în prima parte a lui 2014 și este unul dintre phablet-urile mid-range ce a impresionat în mod pozitiv. Îl găsiți și acum în oferta magazinelor românești la prețuri situate cu puțin peste 1100 – 1200 lei.

A primit Android 4.4 KitKat alături de ASUS Padfone Infinity, neimportat în România. Software-ul trebuie descărcat de pe pagina ASUS (1.15 GB). Link. Este cel mai mare update de software de care am scris vreodată pentru un phablet cu Android. Interesant este că îndepărtează multe aplicații de tip bloatware (Buddybuzz, Car Home, Watch Calendar, My Library, My bit cast, Pinpal, ASUS Sync, ASUS Echo, AO Link, Birthday Reminder, Mode Manager, System Bar Lock, Device tracker, Floating App și Quick Tool).

Aduce Zen UI și interfața cu care ASUS a ieșit la față la gama Zenfone. Informațiile complete sunt în linkul furnizat mai sus.

3. Sony Xperia M2;

Sony-Xperia-M2-MWC-2014

Din păcate nu toate variantele de Sony Xperia M2 primesc 4.4 KitKat la momentul actual. În prima fază sunt cuprinse telefoanele comercializate printr-un operator telecom în Franța, Irlanda, Israel, Rusia, Singapore și Tailanda. Auspiciile sunt pozitive și presupun că în viitorul apropiat și Xperia M2-ul vândut fără semnarea unui contract trece pe noul software Android. Așa ar fi logic.

Mai multe detalii pe XperiaBlog.net.

Și uite cum aveți un motiv în plus spre a cumpăra unul dintre cele trei telefoane cu Android.