Utilitarele QuickPwn si PwnageTool pentru firmware-ul 2.2 sunt disponibile la doar o zi dupa lansare gratie DevTeam.

Cateva mentiuni inainte de a ne apuca de treaba. Cei care intentioneaza sa instaleze noul firmware (indiferent de versiunea device-ului) sa citeasca articolul pana la capat.

– Cei care detin un iPhone 3G si vor ca pe viitor sa il poata debloca prin metode software pentru a functiona in toate retelele vor trebui sa foloseasca un firmware custom prin intermediul utilitarului pentru Mac Pwnage Tool. Exclus QuickPwn si restore/update din iTunes. Firmware-ul 2.2 actualizeaza si baseband-ul telefonului iar un update cu firmware-ul nativ elimina posibilitatea decodarii.

– Cei care detin un iPhone 3G decodat oficial (Sim Free/decodat din fabrica) pot face update la noul firmware prin iTunes sau orice alta metoda apoi Jailbreak prin utilitarul QuickPwn fara nici un risc.

– Cei care detin un iPhone 3G blocat in retea si nu intentioneaza sa il foloseasca in alta pot face update la noul firmware prin iTunes sau orice alta metoda apoi Jailbreak prin utilitarul QuickPwn fara nici un risc. Atentie insa, valoarea telefonului in eventualitatea in care te hotarasti sa il vinzi nu va mai fi aceeasi neputand fi decodat.

– Cei care folosesc un iPhone 3G cu un adaptor sim pentru decodare (X/Univers/Next/Turbo SIM) nu vor putea face update. Firmware-ul 2.2 nu permite utilizarea acestor adaptoare. Update-ul din iTunes in conditiile in care folosesti asa ceva te baga intr-o mare incurcatura (NO SERVICE) din care nu prea mai poti scapa.

– Cei care detin un iPhone 2G pot face update/restore din iTunes cu noul firmware apoi Jailbreak prin QuickPwn, nu exista riscuri.

– Cei care detin un iPod Touch (prima generatie) pot face update/restore din iTunes cu noul firmware apoi Jailbreak prin QuickPwn fara nici un risc.

Tutorialele vor fi actualizate in cursul zilei.

iPhone 2G – firmware 2.2

iPhone 3G – firmware 2.2

iPod Touch – firmware 2.2

QuickPwn 2.2 – Windows

QuickPwn 2.2 – Mac

PwnageTool 2.2.1 – Mac

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.