Software

Conform unor forumuri de discuții între utilizatorii Apple, s-au constatat anumite probleme probleme de conectivitate la rețeaua WiFi, al celora care rulează ultima versiunea a software-ului iOS, și anume 4.3.3. Apple a mai avut probleme de acest gen și în trecut, însă cu prima variantă a tabletei iPad. De această dată problema se extinde și la dispozitivele iPhone și iPod.

Problema este că dispozitivele fie nu reușesc să se conecteze la rețeaua WiFi, fie aceasta nu apare în listă, fie periodic dispozitivul se deconectează pentru câteva momente și uneori, chiar dacă este conectat și pare să nu fie nici o problemă, utilizatorul nu reușește să navigheze pagini web.

Dacă întâmpinați și voi aceleași probleme, acum știți de ce. Nu ar trebui să vă panicați pentru că Apple probabil știe de acest inconvenient și angajații săi probabil lucrează deja la o rezolvare a problemei care va fi efectuată printr-un nou update al software-ului iOS, exact cum a făcut și înainte, prin trecerea de la iOS 4.3.2 la iOS 4.3.3, pentru a rezolva mult disputatul subiect, cel al urmăririi locației dispozitivului de către Apple.

Sursa: ReadWriteWeb