Accesorii inteligente

Utok rulează o promoție interesantă. Bateria externă UTOK Dorel Rugged PowerBank coboară de la 299 lei la 149.99 lei. 

Este una dintre puținele baterii externe certificate IP68 – în ce privește rezistența la contactul cu apa, praful și șocurile mecanice. Rezistă până la 60 de minute la o adâncime de 2 metri, la șocuri mecanice de până la 1 metru înălțime.

UTOK Dorel PowerBank are o capacitate de 10400 mAh, 2 porturi USB ce oferă 1A și 2A. În pachet găsiți și 4 adaptoare: microUSB, miniUSB, Apple 30-pin și Apple Lightning – de aici și un grad mai mare de polivalență în utilizarea de zi cu zi.

UTOK Dorel PowerBank – 149 lei în magazinul online al companiei.

Update: Oferta nu a fost activată, dar în cursul zilei de astăzi cred că vor lista acumulatorul rugged extern la jumătate din costul de acum.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.