Tablete

E-Boda a anunțat o tabletă cu specificații identice. Se numește E-BODA Intelligence i100. UTOK a ales un alt nume pentru rebranding, UTOK i700. Datele hardware sunt aceleași.

display de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli;

procesor Intel Atom de tip dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

Android 4.4 KitKat;

– Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

baterie de 3000 mAh, 280 gr. și 10 mm grosime.

Diferența ar fi că tableta E-BODA costă 329 lei vs 299 lei la UTOK. Sunt multe puncte PRO: preț, hardware suficient de puternic să ruleze majoritatea aplicațiilor și jocurilor din Google Play, Android 4.4 KitKat. Pe de altă parte după cum este și normal se face concesie în ce privește display-ul și autonomia.

Există posibilitatea de a plăti suplimentar extinde garanția până la 5 ani de zile, în mod gratuit.

Sursa: UTOK.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.