Arhiva-Hardware

Au existat numeroase zvonuri în ultima perioadă conform cărora iPhone 5 nu va adopta tehnologia NFC (Near Field Communication), aceasta fiind amânantă pentru a fi implementată într-un potenţial iPhone 6.  În ciuda acestor zvonuri, totuşi, au apărut informaţii care susţin contrariul, din relatările unui antreprenor din industria NFC. Elizabeth Woyke relatează pe un blog Forbes:

“€œDin câte am auzit, este posibil ca iphone 5 să includă NFC. Mi-a fost adus la cunoştinţă astăzi acest fapt de către un antreprenor în industrie care lucrează la un produs secret ce implementează această tehnologie, şi care crede că iPhone 5 va implementa NFC. Acesta a citat un prieten care lucrează la Apple, deci e o sursă de încredere de informatie”.

Această relatare este, totuşi, destul de puţin credibilă, prin lipsa de detalii concrete şi a identităţii necunoscute a persoanelor în cauză.

Sursa: Macrumors

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.