Smartphone

Pe 19 septembrie va avea loc evenimentul HTC unde ne așteptăm ca aceștia să lanseze noile smartphone-uri cu Windows Phone 8 care să intre în competiție cu Nokia Lumia 920, și cu iPhone 5 a cărui lansare o așteptăm astăzi. Scriam săptămâna trecută despre două smartphone-uri HTC despre care internetul a început să vorbească, și anume HTC One X care ar rula pe Android şi HTC 8X (cunoscut și sub numele de Accord) care rulează pe Windows Phone 8.

Potrivit Phone Arena, vor fi 3 telefoane cu Windows Phone 8, și nu doar unul, și anume: HTC 8X, HTC 8S și HTC 8V. Multe cifre, multe litere, haideți să facem diferența între ele:

HTC 8X ar avea un display de 4.7 inch HD Super LCD 2, cameră foto de 8 mp, procesor dual core S4 cu suport NFC, 1 GB de RAM, 16 GB de spațiu de stocare iar designul ar continua pe linia HTC One X.

Depre HTC 8S se spune că ar avea un display de 4.3 inch HD Super LCD, cameră de 8 mp, procesor dual-core de 1.5 GHz Snapdragon S4 și un spațiu de stocare de 8 sau 16 GB care poate fi mărit prin slotul microSD. În ceea ce privește design-ul, acesta va merge pe linia HTC One S.

HTC 8V s-ar încadra în categoria entry-level cu un ecran de 4 inch WVGA, o cameră foto de 5 mp, 512 MB de RAM și un procesor dual core Snapdragon. Designul va continua pe linia HTC One V.

Partea bună pentru fanii și utilizatorii de smartphone-uri HTC este că nu mai trebuie să așteptăm mult pentru a confirma/infirma zvonurile. Peste exact o săptămână vom vedea noile smarphone-uri HTC cu specificațiile exacte.