Audio

În weekend-ul 28 – 30 septembrie s-a desfășurat unicul eveniment dedicat pieței audio-video din România și anume, Multimedia Trends – HI-FI audio-video EXPO. 

Am avut 20 de invitații și cererile voastre au fost chiar peste așteptări, de aici trag concluzia că există interes pentru evenimente de gen.

Locația aleasă a fost Radisson BLU Hotel din București. Au fost expuse peste 150 de mărci de prestigiu, iar camerele au fost setate spre a primi cele mai performante echipamente și a oferi o experiență audio-video pe măsură.

Au participat peste 4000 de persoane, iar vânzările generate în cadrul evenimentului ar fi atins jumătate de milion de euro.

Declarație oficială:

“Ne bucuram ca am readus pe piata din Romania acest tip de eveniment pe care il consideram a fi unul dintre cele mai bune instrumente de educare a publicului in domeniul audio-video si ne propunem pe termen lung sa devina principala metoda de stimulare a pietei de profil. Vizitatorii au avut ocazia sa testez produse in premiera absoluta, unele care au fost lansate pe piata mondiala chiar in septembrie 2018 si sisteme audio-video cu valoare individuala de peste 200.000 EURO” a declarat Bogdan Barbu, Managin Partner – Multimedia Trends Events.

Printre expozanti s-au numarat nume importante din domeniu precum: ALL AUDIO – BOSE in Romania, Avmall.ro, AVstore.ro, BOWERS AND WILKINS, HIFI-EXPERT, HIGH END AUDIO, HIGH TECH MANAGEMENT, StereoMAG.ro, SOUND VISION INTERNATIONAL – BANG AND OLUFSEN, si SUNAUDIO.

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.