Arhiva
M-am înscris şi eu pentru a testa un fel de versiune beta pentru telefoane mobile a celui mai mare magazin online din România. Eu zic din start că nu mi se pare a fi beta ci mai degrabă versiunea finală. Este superok realizată, o să observaţi în clip cât de repede se încarcă fiecare pagină. Au menţinut un layout frumos, opiniile despre produsele respective sunt afişate chiar la bază astfel încât să cumperi în cunoştinţă de cauză. 
Mi se pare logic ca eMAG sau oricare alt magazin online care se respectă să proceseze şi o versiune specială pentru telefoane mobile. Mai ales că în curând şi pe plan local fiecare va avea un smartphone pe Android, iOS sau WP7. 
Următoarea achiziţie de la eMAG va fi prin site-ul dedicat telefoanelor mobile – http://m.emag.ro/. :)

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.