Telefoane Mobile

Vernee Apollo Lite este un smartphone ce integrează procesorul MediaTek Helio X20 de tip deca-core, 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, display de 5.5 inch cu rezoluție FHD și cameră de 16 Megapixeli, USB type-C etc. 

Presupun că s-ar putea să-i cunoașteți specificațiile, mai important este cum îl puteți achiziționa la 99.99 dolari + TVA. Toate detaliile sunt pe site-ul Vernee.

Acolo vedeți că promoția este activă pe igogo.es sau Gearbest.com – între 31 octombrie și 9 noiembrie. Stocurile sunt limitate. Mai există și posibilitatea în a-l cumpăra la 180 dolari + TVA, de pe Gearbest, Everbuying, igogo.es și DealsMachine – voucher de 50 dolari ce-i scade prețul de la 229.99 dolari la aprox. 180 dolari.

Vernee-Apollo-Lite-vs-Meizu-PRO-6

Cred că merită suma investită, chiar și la 180 dolari + TVA.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.