Telefoane Mobile

Vernee Apollo Lite poate fi achiziționat la 199 dolari din oferta AliExpress până pe 7 octombrie 2016. Este un smartphone de tip best-buy pe care sper să-l testez la un moment dat, Vernee Thor pot spune că mi-a plăcut ce feedback a lăsat. 

Apollo Lite folosește un display IGZO Sharp de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesorul MediaTek Helio X20 de tip deca-core, Mali-T880 GPU, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare, cameră de 16 Megapixeli de la Samsung. Rulează Android 6.0 Marshmallow fără modificări la nivel de interfață grafică, cu mai puține aplicații preinstalate și față de un telefon din gama Nexus.

Bateria încorporată dispune de încărcare rapidă și în 30 de minute se încarcă de la 0 la 50% cu Pump Express de la MediaTek, folosește USB type-C și pe acest conector poți primi și sunet la calitate digitală, pe lângă jack-ul de 3.5 mm încorporat.

Câteva din specificațiile comparate ale lui Vernee Apollo Lite și Xiaomi Redmi PRO: 

specificatii-vernee-apollo-lite-vs-xiaomi-redmi-pro

Până la sfârșitul lui 2016 mi-am propus să testez: HTC 10, OnePlus 3, Samsung GALAXY Note7, iPhone 7 în varianta simplă și Vernee Apollo Lite. Bineînțeles, pe listă se află și noile telefoane cu Android nativ de la Google – viitoarea serie Pixel.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.