Telefoane Mobile

Vernee Apollo Lite și Meizu PRO 6 sunt telefoane chinezești cu preț din categoria mid-range și specificații ce le încadrează spre liga premium. Avantaj pentru Vernee ce costă 199 dolari vs Meizu PRO 6 ce nu prea-l găsești listat în magazinele online din China sub pragul a 399 dolari pentru modelul cu 32 GB spațiu e stocare. 

Specificații complete pentru Vernee Apollo Lite și Meizu PRO 6;

Vernee-Apollo-Lite-vs-Meizu-PRO-6

Puncte PRO pentru Vernee Apollo Lite;

  • poate fi achiziționat la 199 dolari în contextul în care folosești aceeași versiune de procesor deca-core precum cea integrată de Meizu PRO 6, la jumătate din prețul afișat de concurentul său – detalii pe website-ul companiei ( 199 dolari în fiecare zi de vineri până pe 31 iulie, la 12.00). Fără reducere costă 229 dolari;
  • baterie mai mare față de Meizu PRO 6;
  • dual-sim + slot pentru cardurile microSD, slot inexistent la Meizu;
  • Android 6.0 în stadiu nativ vs custom ROM ce schimbă agresiv interfața Android.

Puncte PRO pentru Meizu PRO 6;

  • smartphone compact;
  • mai multă tehnologie integrată de către camera foto principală;
  • Wi-Fi ac.

Vernee a trimis câteva imagini în care Apollo Lite și Meizu PRO 6 sunt puse cap la cap, dar l-au adus în față și pe OnePlus 2 ( de la 1 – 3 avem duetul Lite vs Pro 6, iar 4 – 5 arată pe Vernee și OP2).

Vernee Apollo Lite este listat alături de Vernee Thor în diferite promoții pe tomtop.com.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.