Smartphone

Am observat o serie de articole legate de acest smartphone și nu aveam cum să nu vă vorbesc de el și pe gadget.ro. S-a mizat pe multe forme rectangulare în ce privește designul și nu știu de ce, dar sigla mă duce cu gândul la gama de lux a celor de la Nokia – Vertu. Prețul său fără semnarea unui contract se ridică la 420 euro și nu cred că va fi important și pe plan local. Datele tehnice le găsiți mai jos și nu uimesc deloc.

Mi se pare foarte scump ținând cont că are 2.2 FroYo, procesor single core, cameră de doar 5 Megapixeli. Samsung Galaxy S II nu este deloc departe ca preț. Costă cu doar vreo 200 de lei în plus și cu siguranță se merită diferența față de Verzo Kinzo.

Telefon mobil

Date tehnice

Verzo Kinzo

Ecran

TFT LCD de 4.3 inch cu rezoluție 480×800 pixeli și 16 milioane culori

Procesor

Single core la 1 GHz

Memorie

512 MB RAM și ROM, microSD de până la 32 GB

GPU

PowerVR SGX530

Sistem de operare

Android 2.2 FroYo cu o interfață personalizată

Conectivitate

3G, Wi-Fi, bluetooth 2.1, GPS

Cameră foto și video

5 Megapixeli cu autofocus și cameră secundară de 0.3 Megapixeli

Baterie

1.590 mAh

Dimensiuni

12.3 mm grosime

Greutate

155 gr.

Preț

420 euro

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.