Opinie

Sunt fan al încărcării wireless pe telefoane mobile, a fost și unul dintre motivele pentru care am utilizat de-a lungul timpului GALAXY S7, GALAXY S8 Plus etc. Am mai discutat pe această temă într-un articol dedicat

De ce spun că avem vești bune în ce privește încărcare wireless? 

Apple pregătește lansarea a trei telefoane mobile: iPhone 8, iPhone 7S și 7S Plus. La bursa zvonurilor se precizează că toate cele trei telefoane au spatele din sticlă și încărcare wireless.

De aici pot trage două consecințe directe:

  1. Încărcare wireless pe noile telefoane Apple = mai multe restaurante, automobile și spații ce permite alimentarea cu energie a smartphone-ului în acest mod. 
  2. Concurența directă se va grăbi să aducă un feature similar, asta dacă nu au făcut-o deja. Sunt destule companii ce nu au încărcare wireless nici măcar pe vârfurile de gamă, ce să mai zicem de liga low-cost și mid-range.

Deja se vorbește că Apple ar pregăti un charging pad wireless la prețul de… 200 dolari. Informația nu este confirmată oficial și trebuie tratată cu scepticism. Nu m-aș mira, Samsung are un accesoriu similar pe la un sfert din suma menționată.

Categorii: opinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.