Mai jos aveţi un review şi un unboxing video al celui mai nou model de la Sony Ericsson Xperia X8. Va intra în hora telefoanelor ieftine cu Android. Concurenţa lui Xperia X8 este:
Samsung Galaxy 3;
HTC Wildfire;
Motorola Quench.

Să revenim la Xperia X8:
– sistem de operare Android 1.6 (Sony Ericsson face destul de greu update-urile spre versiunile superioare ale Android. Era interesant de îl aduceau măcar cu Eclair – 2.1);
– procesor de 600 Mhz şi 256 Mb ram;
– ecran touchscreen de 3 inch cu rezoluţie 320×480 pixeli şi 16 milioane culori;
– cameră de 3,15 Megapixeli;
– GPS, accelerometru, jack de 3,5 mm;
– GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA în ce priveşte accesul la internet;
– Wi-Fi, bluetooth;
– baterie de , greutate de 104 grame, grosime de 15 mm.
Click pe comentează pentru video şi restul articolului. :)


via dailymobile.se
Este un telefon de dimensiuni mai mici, un pic cam gros dar cu un design care va place domnişoarelor. Android îi oferă polivalenţă şi cred că va primi update-ul pentru 2.1 sau chiar 2.2. Are un ecran destul de bun ca rezoluţie şi culori pentru categoria lui de preţ (Galaxy 3 sau Wildfire sunt inferioare la acest capitol).
Pe aceeaşi temă:
1.
Xperia X8 – Android pentru toate buzunarele;
2. Prezentare video Xperia X8.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.