Tablete

Tabletele cu dual-boot erau un vis frumos în urmă cu 2 – 3 ani de zile. În 2014 vom vedea mai multe astfel de device-uri. Unul dintre ele a fost listat pe un site din China. Se numește ViewSonic ViewPad 10i și punctul PRO major este dat de capacitatea tabletei de a rula Windows 8 și Android.

Câteva din specificațiile lui ViewSonic ViewPad 10i:

– display de 10 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor Intel Celeron N2910 din gama Bay Trail, 2 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Windows 8 / Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, HDMI, USB, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 7000 mAh ce ar oferi autonomie de până la 6h.

Preț în China – aprox. 500 dolari. Este o tabletă cu specificații excelente, mai puțin în ce privește display-ul de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, un IPS FHD ar fi fost de bun augur. Nu știu dacă tableta ViewSonic va fi lansată pe plan local în viitorul apropiat. Știu că vom vedea multe alte tablete dual-boot cu specificații similare, s-ar putea să vedem o astfel de tabletă din partea Allview.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.