2010 ar putea fi considerat anul tablet pc-urilor. Apple a dat startul cu iPad iar la IFA Berlin lansările au fost pe bandă rulantă. Pe lângă Samsung Galaxy Tab şi Toshiba Folio 100 a fost prezentată şi tableta unui brand mai puţin cunoscut – ViewSonic. Numele ales are legătură strictă cu compania – ViewPad.

Specificaţii tehnice ViewSonic ViewPad 7:
– sistem de operare Android 2.2;
– ecran de 7 inch cu tehnologie touchscreen şi rezoluţie 800×480 pixeli;
– procesor de 600 Mhz şi 512 Mb ram;
– acceptă cartele sim şi viteza de accesare a internetului se face până la 7,2 Mbps;
– Wi-Fi, bluetooth, microSD slot de până la 32 Gb, GPS;
– preţul va fi în jur de 400 de euro în Europa;
– seamănă cu un gigantic iPhone 4;
Având 7 inch se compară direct cu Galaxy Tab-ul celor de la Samsung. Au în comun display-ul, Wi-Fi, memoria ram.
Device-ul sud-coreean plusează la rezoluţia displayului – 1024×600 pixeli faţă de 800×480 pixeli, procesor de 1 Ghz faţă de 600 Mhz, suport pentru Adobe Flash Player 10.1 iar la ViewPad nu.
Bineînţeles că asta se reflectă în costuri. La Tab sunt în jur de 800 de euro iar ViewPad la jumătate. Poţi beneficia de accesarea netului şi toată filiozofia Android şi pe tablet pc-ul mai ieftin.
Pentru foto şi video click pe intomobile.
Click pe comentează pentru video cu ViewPad 7:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.