Telefoane Mobile

Producătorul chinez Vivo propune pentru sfârşitul de an un smartphone mid-range cu o noutate estetică pe spate şi anume un ansamblu foto sub formă de romb. Telefonul se numeşte Vivo S5 şi urmează a fi lansat peste doar câteva ore.

Device-ul în sine arată destul de bine şi dacă până acum am avut camere foto pătrate sau circulare, de ce să nu existe şi sub formă de romb. Bănuiesc că din 2020 vom mai avea ceva noutăţi şi aici ma refer la triunghiul dreptunghic sau triunghiul echilateral, dreptunghiul sau chiar hexagonul.

Cât despre specificaţii hardware, Vivo S5 va fi echipat cu un display AMOLED de 6.44 inci cu rezoluţie FullHD+, procesor Qualcomm Snapdragon 712 de tip octa-core, până la 8 GB RAM, până la 256 GB spaţiu de stocare, cameră foto cvadruplă (48 Megapixeli + 8 Megapixeli + 5 Megapixeli + 2 Megapixeli), cameră frontală de 32 Megapixeli şi o baterie de 4010 mAh.

Smartphone-ul va rula Android 9.0 Pie cu interfaţa Funtouch OS şi va fi disponibil pe albastru şi albstru roz. Nu avem informaţii legate de preţ.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.