Tablete

Vivo este unul dintre cei mai mari producători globali de smartphone-uri, însă în mod bizar, compania nu a lansat până în prezent nicio tabletă.

Adevărul este că piaţa tabletelor ante pandemie era în scădere constantă, astfel că şi producătorii activi din piaţă lansau din ce în ce mai puţine modele. Pandemia COVID-19 a revigorat această nişă, vânzările cunoscând o creştere peste aşteptări, context în care tabletele au redevenit interesante pentru companii.

Un nume nou pe această piaţă va fi în curând Vivo, producător ce are în lucru modelul Vivo Pad. Acesta va fi lansat oficial în prima parte a acestui an şi va dispune de un display cu rată de refresh crescută (posibil 120Hz), procesor Qualcomm Snapdragon 870 de tip octa-core, Adreno 650 GPU şi o baterie de 8040 mAh.

Vivo Pad va inaugura şi o interfaţă special adaptată pentru tablete, una bazată pe Android 12.

Sigur că sunt în continuare multe necunoscute despre această nouă tabletă, însă cu siguranţă în săptămânile următoare vom afla mai multe detalii.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: tablete

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.