Software

După ce aţi citit titlul, probabil prima întrebare pe care v-aţi pus-o a fost: Ce face aplicaţia aceasta de costă 899 euro?

Pentru început vreau să vă spun că este o aplicaţie dedicată exclusiv smartphone-ului iPhone 5S (doar variantele de 32 GB şi 64 GB) şi este un editor video ce permite înregistrare video în format 4K.

Vizzywig 4K realizează o serie de imagini 4K cu viteza de 24 cadre pe secundă pe care le sincronizează şi astfel crează un video format 4K. Aceste clipuri pot fi editate, adăugându-le sonor, titrare, efecte video etc. Fiecare minut astfel creat consumă 4.3 GB din memoria internă a telefonului.

Foarte curios este faptul că există deja o altă aplicaţie în App Store denumită MoviePro, care face aproximativ acelaşi lucru, însă la un format mai mic: 3K. Preţul este incomparabil mai mic, doar 4.49 euro.

iphiph2

Sursa: slashgear.com

Categorii: appleiossoftware

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.