Smartphone

Compania Vodafone România a anunţat astăzi că smartphone-ul BlackBerry Bold 9790 este disponibil în oferta lor, atât la abonament cât şi la liber. La liber, preţul terminalului este de 369 de euro, iar la abonament preţul este de 178,99 euro cu  Mega 25 Blackberry  pentru  2 ani (în acest abonament aveţi incluse 250 minute/SMS naţionale, 1500 minute/SMS în reţea, 500 MB trafic naţional pentru navigare pe internet şi Blackberry nelimitat, totul pentru 32 euro/luna).

„BlackBerry Bold 9790 este cel mai nou smartphone din ediţia Bold, ce continuă tradiţia telefoanelor cu un design compact şi elegant şi care încorporează performanţele specifice şi nu numai, a unui telefon de business. 9790 vine echipat cu un ecran tactil de rezoluţie înaltă ce completează tradiţionala tastatură Qwerty şi are o grosime de doar 11,4 mm. Browserul web al sistemul de operare, BlackBerry OS 7, vine cu suport HTML5. Conexiunea prin reţeaua 3G şi accesul la informaţie sunt facilitate de un procesor puternic de 1 GHz cu 768 MB RAM, stocarea informaţiilor se poate face în memoria interna de 8 GB cu posibilitatea alăturării unui card MicroSD de până la 32 GB. Tehnologia Dual-band Wi-Fi îţi permite să fii tot timpul conectat fără a pierde nici măcar o secundă.” scrie în prezentarea oficială a smartphone-ului pe site-ul Vodafone.

Mai trebuie menţionat faptul că terminalul are o cameră foto de 5 megapixeli şi o baterie Li-Ion 1230 mAh ce poate rezista în stand-by până la 400 de ore (îmi este cam greu să cred aşa ceva).

Sursa: vodafone.ro