Vodafone

Vodafone România a lansat vineri o opţiune specială pentru Noul iPad. Opţiunea se numeşte Internet Pad şi include un trafic de date de 2 GB pentru 11 euro credit.

Această opţiune permite utilizatorilor să se conecteze la reţeaua de date mobile cu viteze de până la 21,6 Mbps. Pe lângă această opţiune dedicată noii tablete Apple, mai există şi abonamentul Vodafone Mobile Broadband şi opţiunea Internet Combo, ambele compatibile cu Noul iPad.

Noul iPad este comercializat oficial şi în România începând de ieri, la preţuri pornind de la 2.200 de lei, până la 3.700 de lei. Cea mai ieftină tabletă de 16 GB costă în SUA 499 de dolari (undeva la 1600 de lei), în timp ce în România aceasta costă în cel mai fericit caz 2.200 de lei. Diferenţa este dată de TVA-ul de 24% şi de adaosul comercial uriaş practicat la noi.

Sursa: vodafone.ro

Categorii: vodafone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.