Smartphone

Vodafone a păstrat tradiția de a lansa noile telefoane Apple în cadrul unor evenimente desfășurate în miez de noapte. Așa au procedat și în cazul iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe care le-au prezentat oficial în magazinul companiei de pe Lipscani 27. 

Recunosc că am rămas puțin uimit de câte persoane erau în shop-ul operatorului, interesați de achiziția celor mai performante telefoane mobile din portofoliul companiei americane.

Din 23 septembrie găsiți iPhone 7 și 7 Plus la Vodafone România. Evenimentul de lansare s-a desfășurat sub sloganul – Black is the new black. Asta mai mult spre a evidenția noile versiuni de culoare ce au stârnit o mică frenezie în jurul celor interesați de achiziția noului iPhone.

Cu abonametul Super RED 89 – iPhone 7 poate fi achiziționat cu 49 euro, iar iPhone 7 Plus la 179 euro. Cred că este un abonament special conceput pentru telefoanele Apple.

Vodafone a lansat Supernet 4G+, iar cei ce cumpără un iPhone 7 și 7 Plus au ocazia să testeze rețeaua ce oferă cea mai bună experiență de video HD pe mobil, acoperire mai bună la interior și securitate sporită, acoperire 4G+ în cele peste 41 de reședințe de județ, în București + alte 330 de localități. 7 și 7 Plus știu agregare de spectru și sunt compatibile cu tehnologia4G+.

Mai multe detalii în magazinul online al Vodafone.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.