Retelistica

După Digi, Telekom şi UPC, iată că şi Vodafone anunţă creşterea tarifelor în 2019. Operatorul telecom a început să trimită mesaje abonaţilor prin intermediul cărora îi informează că începând cu data de 6 mai va modifica preţul abonamentelor cu 0.83 euro (TVA inclus).

„În contextul creşterii majorităţii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, te informăm că începând cu data de 6 mai 2019 preţul pachetului de servicii aferent acestui număr va creşte cu 0,83 euro (TVA inclus). Dacă nu eşti de acord cu această modificare poţi denunţa unilateral contractul”, se arată în anunţul Vodafone.

Foarte important de menţionat este că această ajustare afectează doar abonaţii persoane fizice şi nu vizează utilizatorii de cartele PrePay sau clienţii persoane juridice.

Cei ce nu sunt de acord cu această creştere au la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi închide socotelile cu operatorul telecom, fără plata vreunor penalităţi sau despăgubiri. Cei care şi-au luat telefon prin rate vor fi nevoiţi să achite toate ratele rămase la ultima factură emisă.

Sursa: zf.ro

Categorii: vodafone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.