Retelistica

P3 communications este liderul de piaţă în domeniul serviciilor de consultanţă tehnică, inginerie şi de testare, iar cifra de afaceri anuală este de peste 350 milioane de euro. Compania este foarte apreciată la nivel mondial pentru testele independente legate de calitatea serviciilor de date şi de voce ale diverşilor operatori telecom din întreaga lume.

P3 communications acţionează de caţiva ani şi în România, iar măsurătorile realizate în perioada 5 noiembrie – 12 decembrie 2016 în campania “Mobile Benchmark România” au dovedit că Vodafone este cea mai performantă reţea mobilă din ţara noastră pentru al treilea an la rând. Vodafone România a primit astfel certificarea “Best in Test” care asigură calitatea serviciilor de date şi de voce ale companiei.

P3 communications îşi actualizează metodologia de testare anual, ia traseele pentru testare sunt alese în mod independent, aleatoriu şi fără a fi communicate în prealabil operatorilor telecom. În 2016 testele comparative între reţelele din România au inclus atât oraşe, cât şi localităţi rurale sau drumuri de legătură între ele.

„Această nouă certificare Best in Test acordată de către auditorul independent P3 communications confirmă încă o dată faptul că utilizatorii noştri beneficiază de o reţea mobilă superioară în România, care le permite să comunice şi să se bucure de programe de divertisment pe mobil oricând şi oriunde doresc. Reţeaua Supernet 4G+ continuă să ofere utilizatorilor noştri cea mai bună experienţă de voce şi de date mobile”, a declarat Ravinder Takkar, CEO-ul Vodafone România.