Diverse

Vodafone România și-a propus să ofere o rază de bucurie către 141 de case de tip familial, centre de plasament din 23 de județe și municipiul București prin dotarea cu echipamente IT (tablete și laptopuri), fiind inclus și internetul mobil aferent.

Cele 141 de case de tip familial și centre de plasament sunt din:

  • Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui;

În luna decembrie 2021, 1 euro de la fiecare abonament nou încheiat + reînnoire de abonament s-a dus spre achiziția de echipamente digitale pentru copiii și tinerii din case de tip familial și centre de plasament.

Casele de tip familial și centrele de plasament incluse în proiect deservesc peste 1500 de copii și tineri cu vârsta între 7 – 26 ani. Proiectul este inițiat și susținut financiar de Vodafone România și implementat cu ajutorul Fundației Vodafone România, al Fundației Hope and Homes for Children România și al Asociației SOS Satele Copiilor România.

Mai multe detalii legate de promoțiile pregătite de Vodafone pentru sărbătorile de iarnă găsiți aici.

Declarație oficială:

De Crăciun, cadourile sunt, poate, mai așteptate ca oricând, iar gestul de a dărui e mai firesc ca niciodată. Pentru noi, la Vodafone, tehnologia și comunicațiile sunt esențiale, astfel că, ne dorim să ducem împreună cu clienții noștri magia Crăciunului în rândul copiilor din case de tip familial și centre de plasament dându-le acces la întreg universul care se deschide dintr-un ecran de tabletă sau laptop. În acest fel, le oferim bucuria de a învăța, de a se juca, de a comunica și de a-și îmbunătăți aptitudinile digitale. La Vodafone, credem în șanse egale la un viitor digital pentru toți și e parte din misiunea noastră să facilităm accesul la tehnologie celor care au cea mai mare nevoie de ea. Le mulțumim tuturor clienților care contribuie prin serviciile Vodafone pe care le folosesc la a crea magia Crăciunului pentru copiii instituționalizați”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Tag-uri: vodafone

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.