Retelistica

În 2022 Digi Mobil a fost campioana portărilor, dintr-un total de 1.336.982 numere portare, 754.833 fiind portate în reţeaua acestui operator telecom.

Pentru că românul este atras în general de cel mai bun preţ, Vodafone România vine cu o ofertă destul de agresivă, una menită să atragă portări din alte reţele. Vorbim de „pachetul de portare” EasyTech, unul care vine cu abonamentul RED 15 redus la 6 euro / lună şi smartphone-uri sau alte gadget-uri la preţuri atractive cu plată în rate fără dobândă pe o perioadă de până la 36 de luni. În plus, la achiziţia unui smartphone se primesc şi trei luni asigurare gratuită pentru ecran.

Abonamentul Red 15 vine cu internet nelimitat 5G, 11.20 GB internet în roaming în SEE, minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională şi în roaming SEE şi 600 minute internaţionale.

„Pachetul de portare EasyTech este unul dintre cele mai atractive disponibile astăzi pe piaţă şi se adresează tuturor utilizatorilor care au nevoie de mai mult decât de soluţii de comunicaţii. Cu Oferta de Paşti, continuăm promisiunea Vodafone EasyTech de a oferi tuturor românilor acces la tehnologie uşor de plătit şi de folosit. (…) Clienţii care aleg pachetul de portare EasyTech beneficiază de comunicare nelimitată plus smartphone-uri şi gadgeturi în rate, la preţuri avantajoase (…)”, a transmis Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

Această ofertă este disponibilă doar la încheierea unui abonament pentru o perioadă de 24 luni şi este valabilă până pe 30 aprilie.

Exemplu: smartphone Samsung Galaxy S22 cu 8 GB RAM şi 128 GB spaţiu de stocare poate fi achiziţionat pentru 23 euro / lună timp de 36 luni cu abonamentul RED 15 redus la 6 euro / lună.