Retelistica

Operatorii telecom se întrec în oferte care mai de care mai inovatoare, iar cea mai nouă dintre acestea vine din partea Vodafone România şi se numeşte Ofertă în avans. Acest serviciu gratuit este o premieră pe piaţa telecomunicaţiilor din ţara noastră şi oferă posibilitatea utilizatorilor de a rămâne conectaţi în reţea “pe datorie”.

Practic atunci când creditul utilizatorilor cartelei Vodafone devine insuficient, oferta este reînnoită automat, aceștia primind astfel un credit în avans care va fi scăzut din următoarea reîncărcare. Tot ce trebuie să facă este să reîncarce în următoarele șapte zile, pentru a putea folosi în continuare beneficiile incluse în ofertă.

Noul serviciu este disponibil atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi care au avut cel puțin două activări consecutive ale unei oferte. Acesta poate fi activat trimițând textul „Da” la numărul 366, ca răspuns la un SMS pe care clienții îl primesc pentru inițierea serviciului.

Pe lângă serviciul Ofertă în avans, Vodafone a lansat şi noua campanie de Paşte dedicată utilizatorilor PrePay. Aceasta include un bonus de 80 GB internet pe mobil dacă se activează o cartelă de minim 6 euro: 50 GB se primesc automat la activarea ofertei, iar restul de 30 GB sunt oferiți în cadrul campaniei „Net Folosești, Net Primești” și se primesc la trimiterea unui SMS cu textul „Da” la 2777. Mai multe detalii puteţi găsi pe vodafone.ro.

Ca o remarcă personală, acest serviciu Ofertă în avans mă duce cu gândul la magazinele din satele şi comunele din România care oferă diverse produse pe datorie până la pensie sau salariu. Oare de aici s-a inspirat şi echipa de marketing Vodafone România ?

Categorii: vodafone

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.