Diverse

Vodafone a extins rețeaua 4G în 9 orașe cu o populație numeroasă: Baia Mare, Botoșani, Buzău, Brăila, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu-Mureș. Celelalte orașe în care operatorul telecom oferă viteze în tehnologia 4G sunt: București, Arad, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați și Timișoara.

Până la sfârșitul lui iunie 2014 se promite că acoperirea în orașele respective va fi de 100%, iar vitezele de download ajung până la un maxim teoretic de 150 Mbps.

Declarație oficială:

Ne bucuram sa oferim, de acum, serviciile 4G Vodafone romanilor din 19 orase, la viteze de pana la 150 Mbps. Vom continua extinderea treptata a retelei 4G, astfel incat, in urmatorii doi ani, sa acoperim integral populatia urbana a tarii. Numarul terminalelor 4G din reteaua noastra a ajuns la 160,000 si tot mai multi clienti ai serviciilor de business adopta solutiile 4G pentru a benefica de experienta superioara si eficienta crescuta aduse de tehnologia 4G”, a spus Giovanni Chiarelli, CTO, Vodafone Romania.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: 4Gvodafone

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.