Smartphone

În ultimul comunicat de presă al Vodafone se discută de noul abonament RED 19, dar și de prezența a mai multe telefoane Android: HTC One Mini 2, Vodafone Smart 4 Turbo, Vodafone Smart 4 Power, Huawei Ascend P7. Niciunul nu este listat în magazinul online al operatorului telecom.

Totuși, la final se precizează că urmează să le vedem în stocurile operatorului telecom din iulie 2014 (Vodafone Smart 4 Turbo, Vodafone Smart 4 Power și Huawei Ascend P7 – toate cu 4G).

Pe la început de 2014 vă scriam de Vodafone Smart 4G existent prin Marea Britanie și Spania. S-ar putea ca unul dintre cele două noi telefoane de sub sigla Vodafone (Smart 4 Power sau Smart 4 Turbo) să fie o reîncarcare, cu ghilimelele de rigoare, a lui Smart 4G. Pe de altă parte există posibilitatea să vedem două telefoane complet noi, rebranding-uri cu potențial într-o piață emergentă precum cea locală.

Specificațiile lui Vodafone Smart 4G:

– display IPS de 4.5 inch cu rezoluție qHD / 540×960 pixeli;

– procesor Qualcomm MSM8930 de tip dual-core la 1.2 GHz, Adreno 305, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 4G, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli pentru camera principală, filmează la 1080p, LED flash, nu am găsit detalii legate de camera frontală;

– baterie de 1880 mAh153 gr. și 10.25 mm grosime.

Mai multe detalii despre Vodafone Smart 4 Turbo și Smart 4 Power din momentul în care sunt punctate la nivel oficial.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.