Diverse

Acum câteva zile a fost lansat un teaser al Vodafone sub denumirea: Cum poate fi smartphone-ul tău mai  smart decât celelalte. S-au strâns și câteva comentarii. Uite că dis-de-dimineață au oferit toate detaliile într-o conferință de presă ce a avut loc în București.

Continuarea clipului de tip teaser:

Supernet nu reprezintă un produs sau un plan tarifar ci o implementare efectuată de Vodafone la nivelul rețelei sale de telefonie. Astfel se promite o utilizare în condiții mai bune a smartphone-urilor ce în ultima perioadă au invadat piața telecom. Sunt 4 concepte reunite sub denumirea de Vodafone Supernet: viteză sporită, protecție pentru device-urile personale, streaming video în condiții optime și soluții de securitate pentru companii.

UltraSpeed – utilizatorii de servicii 3G de la Vodafone au parte de viteze de până la 43.2 Mbps, iar în 4G se urcă până la 300 Mbps.

XStream – conexiune mai bună în streaming-ul de conținut video, tehnologia XStream folosește rețeaua All-IP a Vodafone și un algoritm conceput de operatorul telecom.

MaxProtect – soluție de securitate la nivel de rețea și merge a fi implementată pe smartphone, tabletă, laptop sau desktop PC. Nu necesită instalarea unei aplicații suplimentare, disponibil tuturor clienților Vodafone. MaxProtec = protecție antivirus, anti-phising și antimalware pentru traficul de date făcut prin Vodafone. MaxProtect este inclus gratuit pentru toți abonații RED și pentru orice client Vodafone pe o perioadă de 6 luni, fără plată.

SecurityPro 2.0 – se adresează companiilor. Datele sunt protejate, indiferent dacă angajatul face browsing pe internet. Vodafone oferă o soluție de securitate pentru toate terminalele conectate.

Mai multe detalii pe https://www.vodafone.ro/supernet

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.