Vodafone și Unicredit testează un parteneriat pilot în ce privește creditarea pentru achiziția de telefoane mobile. 

Sunt două variante:

  1. Abonament + Telefon mobil achiziționat în rate (telefonul cumpărat la liber, prețul cu câțiva zeci de euro mai mic). Plata avansului se face către Unicredit;
  2. Abonament cu telefon mobil ce are prețul subvenționat, iar avansul pe care clientul îl plătea către operator ajunge a fi achitat în rate prin UniCredit.

Ratele sunt pe 12 sau 24 luni. Există posibilitatea de a plăti ratele și valoarea abonamentului prin direct debit cu ajutorul unui card de credit. Se poate merge și pe varianta: ratele la bancă și serviciile la Vodafone.

Este un program aflat în fază incipientă și îl găsiți în 5 magazine din întreaga țară: două în Constanța, două în București și unul în Ploiești.

Mulțumim cititorului nostru pentru informație!

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.