Arhiva

Google a anunţat că în curând toţi utilizatorii ce deţin gadget-uri cu Android vor avea posibilitatea să cumpere filme prin intermediul Google Play.

În momentul actual, Google permite închirierea de filme din Google Play, însă acest lucru este valabil doar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Noua strategie a celor de la Google se pare că va include toată lumea, nu doar continentul Nord-American. Foarte interesant este şi faptul că Google va permite utilizatorilor să salveze filmele în propriile calculatoare.

Google negociază în această perioadă cu reprezentanţii caselor de filme de la Hollywood. Rămâne de văzut ce preţuri va practica Google şi mai ales cum va reuşi să prevină multiplicarea filmelor. Noua opţiune are toate şansele să prindă viaţă în vara acestui an.

Sursa: gadgetreport.ro

Categorii: arhivagoogle

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.