Tablete

Orange și-a actualizat portofoliul de tablete prin introducerea lui Vonino iMart QS. Cred că este și singura tabletă cu Windows 8.1 din portofoliul operatorului telecom autohton. 

Preț Vonino iMart QS fără semnarea unui contract – 199 euro;

Preț Vonino iMart QS cu Colibri Explore 17 – 0 euro, abonament de 17 euro cu 4 GB trafic de date.

Ce specificații încorporează Vonino iMart QS?

– display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor Intel quad-core la 1.3 GHz și cu Turbo Boost urcă la 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM de tip DDR3, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 128 GB;

– Windows 8.1 with Bing;

– 3G cu viteze de până la 21.6 Mbps în download, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 5 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli;

baterie de 4500 mAh, 380 gr. și 10 mm grosime.

Nu uimește neapărat prin raportul preț / specificații, în contextul în care sistemul de operare se livrează în mod gratuit de către Microsoft. Sunt curios cum a reușit Vonino să convingă Orange în a lista o tabletă cu Windows 8.1, de obicei astfel de tablete sunt mai greu de comercializat decât suratele lor cu Android.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.