Tablete

Este a doua tabletă Vonino pe care o testez în ultima perioadă. Prima a fost Vonino Sirius Evo QS. De data aceasta este vorba de o tabletă de 7 inch cu suport pentru conectivitate 3G.

Specificații detaliate pentru Vonino Onyx Z:

– display TFT LCD de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli;

– procesor MediaTek MT8312 de tip dual-core la 1.3 GHz, Mali-400 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 3000 mAh, 320 gr. și 9.8 mm grosime.

În pachet alături de tabletă au inclus și un încărcător pe USB 2.0, cablu microUSB – USB 2.0, cablu pentru conectarea unui stick flash de memorie sau modem 3G, manual de instrucțiuni.

Primele impresii pentru tableta Vonino Onyx Z:

IMG_3906

Este o tabletă low-cost de 7 inch cu 3G. S-a dorit obținerea unui preț cât mai bun. Plasticul îl regăsiți atât pe lateral cât și pe spatele device-ului (mai rigid pe lateral și ceva mai soft pe capacul spate). Sloturile pentru microSD și SIM sunt acoperite de un plastic neagățat de carcasă și aș spune că se poate pierde destul de ușor, sloturile ar rămâne descoperite și pe lângă factorul inestestic ar aduce și mult praf.

Display-ul este punctul CONTRA, luminozitate slabă, unghi de vizualizare restrâns, culori șterse. Cel puțin acestea ar fi concluzii la prima vedere. La nivel software și hardware aș spune că este o supriză plăcută. Nu am simțit lag, un sistem de operare fără bloatware, interfață aerisită cu cele două zone de notificări în stilul Nexus.

Mai multe detalii în review-ul ce urmează a fi postat în zilele următoare.

IMG_3907

Preț pentru Vonino Onyx Z:

eMAG – 439 lei;

Orange – 99 euro fără semnarea unui contract, gratuit cu abonamentul Colibri Explore 15 / 14.99 euro pe lună, 2 GB trafic de date inclus, Happy Night, spațiu de stocare în cloud de 10 GB prin Orange Cloud.

Și câteva detalii în plus:

Fotografii cu Vonino Onyx Z:

 

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.