Tablete

Orange a introdus Sony Xperia Tablet Z în oferta magazinului său online, iar Germanos și Cosmote mizează pe o tabletă de 9.4 inch ce dorește a intra în categoria best-buy prin raportul preț / specificații / performanță.

Prețul lui Vonino Primus 94HD – 899 lei. Nu sunt afișate și costurile generate la semnarea unui contract sau abonament pe o perioadă contractuală de 1 sau 2 ani de zile.

Vonino Primus 94HD integrează un display de 9.4 inch cu tehnologia IPS-PRO HD și rezoluție 1280×800 pixeli, procesor Rockchip dual-core la 1.6 GHz, Mali-400 GPU, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB.

Rulează Android 4.1 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate: 3G prin dongle / soluție utilizată și de Cosmote spre a livra internet pe tableta Vonino, miniHDMI, 2 x microUSB, bluetooth 2.1, jack de 3.5 mm, 590 gr, baterie de 3800 mAh, carcasă din aluminiu.

5 Megapixeli cu autofocus și flash, 2 Megapixeli pentru camera frontală. Acestea ar fi specificațiile lui Vonino Primus 94HD.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.