Arhiva

O sumedenie de aplicatii si idei de aplicatii se intrec in concursul organizat de Orange si dedicat comunitatii iPhone din Romania. Daca la inceput dezvoltatorii au acordat timid atentie acestui device, Orange ii ajuta sa iasa din anonimat dar sa si castige premii interesante.

Aplicatii deja existente in AppStore precum Dex, Public Transport Bucharest, Alchemize, Quadrix sau roUtil asteapta voturile voastre pe site-ul Orange. Nu obtineti doar aprecierile dezvoltatorilor pe care ii votati dar aveti si sansa de a castiga unul din premiile puse la dispozitie de organizatori: folii de protectie pentru iPhone, huse, casti audio sau dock, incarcatoare de masina, etc.

Cum trebuie sa procedati? Foarte simplu, va autentificati pe site-ul Orange, selectati aplicatia favorita sau cea mai buna idee de aplicatie si ii acordati un vot in functie de criteriile de jurizare: utilitate, originalitate, design si performanta.

In ceea ce priveste ideile de aplicatii:

Urbopedia – este o enciclopedia urbana cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a te descurca intr-un oras nou;

Norc Street View –  puncte de interes afisate pe harta in functie de pozitia GPS dar si imagini la panoramice ale zonelor;

Network Toolbox – solutia ideala pentru un administrator de retea pentru mobilitate maxima.

Acestea dar si multe altele merita toata atentia cuvenita si mi-as dori sa le vad puse in practica cat mai curand.

Regulamentul oficial al concursului