Voteaza cea mai buna aplicatie pentru iPhone inscrisa in concursul Orange. Perioada de inscriere la concursul de aplicatii si idei de aplicatii organizat de Orange Romania a luat sfarsit.

Dezvoltatorii participa cu peste 100 de aplicatii si multe idei bune in primul concurs de acest tip din Romania. Acestia se lupta pentru ultimul model iPhone, pentru sume frumoase de bani si pentru oportunitatea de a participa la WWDC in anul 2011 (cel din urma oferit pentru categoria Idei de aplicatii). Totul depinde de juriul format din specialisti in domeniu, jurnalisti si reprezentatii Orange dar si de voi.

Castigatorii vor fi desemnati in functie de mai multe criterii de jurizare: originalitate, utilitate, simplitatea implementarii si interfata usor de utilizat.

Sanatate si fitness, social networking, jocuri, utilitati, stil de viata, afaceri, calatorii. Acestea sunt doar o parte din categoriile de aplicatii inscrise in concurs. Multe le stiti deja (aplicatii existente ce au fost inscrise in concurs) iar multe o sa le asteptati cu nerabdare (idei de aplicatii).

Un cuvant important in alegerea castigatorilor il au de spus si utilizatorii aplicatiilor. Sunteti invitati sa votati aplicatiile iPhone preferate in functie de aceleasi criterii de jurizare enuntate mai sus. Fiecare vot va poate aduce zilnic premii constand in accesorii pentru iPhone: incarcatoare, seturi de casti, docks, folii si huse de protectie.

Mai multe detalii pe site-ul Orange