Accesorii inteligente

Electrolux Design Lab este o competiție în care pasiunea pentru design și ideile pentru tehnologie sustenabilă se împletesc în 35 de creații ale unor tineri studenți la design din întreaga lume. 

România este reprezentată de Adelina Tripon, studentă la Universitatea din Timișoara. Proiectul său se numește YoYoAir și este o jucărie cu rol de purificator de aer ce se alimentează cu energie solară, gadget capabil să identifice mirosurile neplăcute și să le elimine. Se încarcă când copilul se joacă cu YoYoAir, dar folosește și un sistem de celule fotovoltaice, are senzori de memorie ce-i permit mișcarea cu ușurință prin locuință.

Publicul votează până pe 14 septembrie, adică până mâine. Suntem pe ultima sută de metri.

Votează pe Adelina Tripon – click aici (puteți folosi contul de Facebook, Twitter sau Mail, durează mai puțin de 5 secunde ca să înregistrați un vot).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.