Diverse

În 2016 m-am gândit că ar fi util să extindem chestionarele specifice sfârșitului de an, iar pe lângă cel mai bun smartphone și cel mai bun operator de telecomunicații să avem ceva similar și pentru magazinele online. 

Asta pentru că din ce în ce ne bazăm mai mult pe cumpărăturile online. Cred că pe anul în curs nici măcar în vizită nu am mai ajuns prin shop-urile de retail clasic, mă refer la magazinele de tip supermarket, de dimensiuni apreciabile. Viitorul este online, iar asta-i evident de o bună perioadă de timp.

Votul este deschis până pe 19 decembrie, am luat în calcul doar magazinele online cu profil IT&C – nișa noastră. M-am limitat la magazinele online mai cunoscute, am exclus pe cele ce vând strict produse ale unui singur brand. Mă bazez pe faptul că ați interacționat cu o pleiadă de magazine online, iar experiențele au fost de la cele bune spre cele mai slabe, aveți o opinie în ce privește calitatea interacțiunii cu unul dintre shop-urile online listate.

Toate chestionarele adresate vouă urmează a fi reunite într-un articol ce va purta titlul: Premiile Cititorilor Gadget.ro pe 2016.

Chestionarul dedicat magazinelor online cu profil IT&C;

Credit foto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.