Diverse

Presupun că o parte dintre voi vă amintiți de saga legată de LG G4 listat la preț greșit de către QuickMobile și cele câteva mii de vouchere pe care magazinul online se laudă că* le-a trimis. 

Voucherele sunt valide până pe 10 ianuarie 2016, așa că dacă nu le-ați folosit ar trebui să le puneți la lucru, mai ales că transportul este gratuit. Găsiți tot felul de accesorii mai mult sau mai puțin inedite, mai ales că văd că și-au diversificat consistent portofoliul pe partea de gadgets.

Dacă ați folosit voucherul, mai mult pentru distracție, puteți să ne spuneți ce ați achiziționat în secțiunea de comentarii.

*Îmi permit să nu cred că au fost 3000 de comenzi, cel mai probabil în jur de 1000 – 1500, dar hai să-i credem de bună cuviință. 

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.